Kíváncsi vagy a képzés szervezőire?

Ebben a menüpontban megismerhetsz minket és megismerheted filozófiánkat is

Ezen kívül azt is, hogy az általános tanfolyamok mellett még milyen projektjeink vannak

programozás - a csapat

Halász Dóra
Alapító
Évek óta a kreatív koncepciógyártás és gondolkodás érdekel a legjobban, és amióta tettem egy kisebb földkörüli utat, azóta biztosan tudom, hogy ebben vagyok a legjobb. A Holy Bytes gondolata egy ideje foglalkoztatott már minket, megalapítottam, és Zrínyiként szaladok ki a várból, hogy egy élhetőbb országért dolgozzak. Minden körítés, vizuális megjelenés és a megfelelő kommunikáció az én feladatom. Támogassátok a civileket és a szabad sajtót azzal is, hogy nálunk tanultok!
Hencz Péter
Mentor
Több mint tíz éve vagyok a kreatív szakmában, és meggyőződésem, hogy a kódolás ugyanúgy rendkívüli kreativitást igényel. Azt gondolom, hogy a mai világban mindenkinek szüksége van arra, hogy belelásson a digitális világ alapjaiba, ezért hoztuk létre a Holy Bytes-ot, hogy minél több embernek lehetőséget nyújsunk az eligazodáshoz amellett, hogy egy élhetőbb ország mellett is kiállunk.
Halász Dávid
Mentor
Humán beállítottságú vagyok, mégis szenvedélyem a programozás. Nehezen birkóztam meg az alapokkal és több energiámba telt eljutni haladó szintig, mint reálos társaimnak. De talán, éppen ezért jobban átlátom, hogy mit és miért nehéz befogadni kezdő szinten, így hatékonyan tudok segíteni a megértés folyamatában. Szeretném nektek megmutatni, hogy bármilyen messze is álljatok a reál gondolkodástól, mégis elkezdhettek programozni.
Mészáros Richárd
Mentor
Mindenem a programozás, 6 éve foglalkozom vele illetve még régebb óta mozgok az informatika világában. Több kupát is nyertem játékfejlesztői versenyszámokban illetve élő játékfejlesztésben is. Az oktatást személyes feladatomnak tekintem, 1 éves tapasztalatom van benne és mindig teljes odaadással adom át azt, amit tudok.
Kaszás Balázs
Grafikus
Középiskolás korom óta foglalkozom grafikával, diplomámat tervezőgrafikából szereztem. Jelenleg szabadúszó grafikusként birkózom meg kisebb-nagyobb projektekkel. Erősségeim a logó, arculat és kiadványtervezés.

programozás - kik vagyunk

A programozás az életünk

Pár éve már, hogy komolyan ismerkedünk a programozással

rengeteg időt és energiát fordítva az alapos megértésre, gyakorlásra, trükkök elsajátítására. Ámbár a kódolás folyamatában mindig akadnak olyan problémák, amik feladásra szólítanak fel minket, de mi soha nem adjuk fel. Mert megszállottak vagyunk. Ez az, ami minket leginkább jellemez. Ezzel a mentalitással fogunk téged is tanítani, mindenáron törekedve rá, hogy elsajátítsd a tananyagot.

Siessünk lassan

Hogyan néz ki nálunk egy programozó tanfolyam?

Minden részletet gondosan elmagyarázunk és ha kell, ismétlünk. Haladjunk lendületesen, de ez ne menjen a minőség rovására. Megmutatnánk neked, milyen egy szuper jó környezetben tanulni úgy, hogy te is el tudj indulni a programozói pályán. Kezdő tanfolyamok mellett középhaladó órákat is tartunk azoknak, akiknek a kezdő kurzus moduljai már nem ismeretlenek és magasabb szintre szeretnének eljutni. Nálunk minden programozó tanfolyam baráti áron elérhető, amiknek keretében elsajátíthatod a Python vagy a Java programnyelvek alapjait.

Adjunk még többet

Ráadásul, amit fontosnak tartunk és szerintünk neked is fontos: Nálunk eldöntheted, hogy a befizetett tandíj 2%-át melyik civil szervezetnek vagy tényfeltáró újságnak szeretnéd felajánlani.

A jelentkezési lapon, a programozó tanfolyam – Python vagy Java – kiválasztása utáni résznél kiválaszthatod a támogatni kívánt szervezetet.

Gyere hozzánk és keressük együtt a bugokat!

Támogatjuk a civil szervezeteket és a tényfeltáró újságokat, mert mi egy élhetőbb Magyarországért akarunk harcolni, attól függetlenül is, hogy közvetlenül nem szólhatunk bele az ország jövőjébe.

Kiket támogathatok a tandíjam 2%-val?

  • Átlátszó
  • Direkt36
  • BAGázs Közhasznú Szervezet
  • Magyar Helsinki Bizottság
  • TASZ
programozás - támogatott szervezetek


programozás - projektjeink

Projektjeink az általános tanfolyamok mellett

Nem csak anyagilag szeretnénk támogatni a demokráciáért küzdő szervezeteket, ezért tervezzük, hogy ingyenes képzést is szervezünk számukra

Szellemi értelemben is adni szeretnénk valamit cserébe elhivatottságukért és rendíthetetlenségükért. Szeretnénk, hogy lehetőségük legyen részt venni egy olyan ingyenes programozási képzésen, amely keretében megismerkedhetnek a programozás alapjaival és azt kiegészítve plusz olyan modulokkal, amelyek a mindennapi tevékenységeikben is segítséget nyújthatnak.
Ezért úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy oktatássorozatba, amelynek fő célja, hogy programozó tanfolyamot nyújtsunk a civil szervezetek és tényfeltáró újságok munkatárainak térítésmentesen.

Januárban már indul is az első képzésünk, amely az 5 általunk támogatott szervezetnek biztosít tanfolyamokat.

Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen támogatnák kezdeményezésünket, annak érdekében, hogy ezen programozó tanfolyam-sorozatunkat további szevezeteknek is fel tudjuk ajánlani.


programozás - sajtómegjelenések