Menü Bezárás

programozás - a csapat

Halász Dóra
Alapító
Évek óta a kreatív koncepciógyártás és gondolkodás érdekel a legjobban, és amióta tettem egy kisebb földkörüli utat, azóta biztosan tudom, hogy ebben vagyok a legjobb. A Holy Bytes gondolata egy ideje foglalkoztatott már minket, megalapítottam, és Zrínyiként szaladok ki a várból, hogy egy élhetőbb országért dolgozzak. Minden körítés, vizuális megjelenés és a megfelelő kommunikáció az én feladatom. Támogassátok a civileket és a szabad sajtót azzal is, hogy nálunk tanultok!
Halász Dávid
Mentor
Humán beállítottságú vagyok, mégis szenvedélyem a programozás. Nehezen birkóztam meg az alapokkal és több energiámba telt eljutni haladó szintig, mint reálos társaimnak. De talán, éppen ezért jobban átlátom, hogy mit és miért nehéz befogadni kezdő szinten, így hatékonyan tudok segíteni a megértés folyamatában. Szeretném nektek megmutatni, hogy bármilyen messze is álljatok a reál gondolkodástól, mégis elkezdhettek programozni.
Kaszás Balázs
Grafikus
Középiskolás korom óta foglalkozom grafikával, diplomámat tervezőgrafikából szereztem. Jelenleg szabadúszó grafikusként birkózom meg kisebb-nagyobb projektekkel. Erősségeim a logó, arculat és kiadványtervezés.

programozás - kik vagyunk

A programozás az életünk

Pár éve már, hogy komolyan ismerkedünk a programozással

rengeteg időt és energiát fordítva az alapos megértésre, gyakorlásra, trükkök elsajátítására. Ámbár a kódolás folyamatában mindig akadnak olyan problémák, amik feladásra szólítanak fel minket, de mi soha nem adjuk fel. Mert megszállottak vagyunk. Ez az, ami minket leginkább jellemez. Ezzel a mentalitással fogunk téged is tanítani, mindenáron törekedve rá, hogy elsajátítsd a tananyagot.

Siessünk lassan

Hogyan néz ki nálunk egy programozó tanfolyam?

Minden részletet gondosan elmagyarázunk és ha kell, ismétlünk. Haladjunk lendületesen, de ez ne menjen a minőség rovására. Megmutatnánk neked, milyen egy szuper jó környezetben tanulni úgy, hogy te is el tudj indulni a programozói pályán. Kezdő tanfolyamok mellett középhaladó órákat is tartunk azoknak, akiknek a kezdő kurzus moduljai már nem ismeretlenek és magasabb szintre szeretnének eljutni. Nálunk minden programozó tanfolyam baráti áron elérhető, amiknek keretében elsajátíthatod a Python vagy a Java programnyelvek alapjait.

Adjunk még többet

Nálunk eldöntheted, hogy a befizetett tandíj 5%-át melyik civil szervezetnek vagy tényfeltáró újságnak szeretnéd felajánlani.

Támogatjuk a civil szervezeteket és a tényfeltáró újságokat, mert mi egy élhetőbb Magyarországért akarunk harcolni, attól függetlenül is, hogy közvetlenül nem szólhatunk bele az ország jövőjébe.


Gyere hozzánk és keressük együtt a bugokat!programozás - projektjeink

Projektjeink az általános tanfolyamok mellett

Nem csak anyagilag szeretnénk támogatni a demokráciáért küzdő szervezeteket, ezért tervezzük, hogy ingyenes képzést is szervezünk számukra

Szellemi értelemben is adni szeretnénk valamit cserébe elhivatottságukért és rendíthetetlenségükért. Szeretnénk, hogy lehetőségük legyen részt venni egy olyan programozási képzésen, amely keretében megismerkedhetnek a programozás alapjaival és azt kiegészítve plusz olyan modulokkal, amelyek a mindennapi tevékenységeikben is segítséget nyújthatnak.

Úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy oktatássorozatba, amelynek fő célja, hogy ingyenes programozó tanfolyamot nyújtsunk a civil szervezetek és tényfeltáró újságok munkatárainak.


programozás - sajtómegjelenések

Kezdőlap

Top